NR. RATE

6

Cumpara in rate de la WWW.ISTYLE.EU/RO/ cu CardAvantaj

Categorie: Electronice / Electrocasnice / IT&C

Cumpara noul tau iPhone de la iSTYLE in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Esti gata sa iti configurezi propriul tau ecosistem perfect optimizat intre un laptop, telefon si tableta si sa te bucuri de un echilibru foarte bun intre partea hardware si software a device-urilor tale?  

Probabil cunosti deja performantele pe care Apple le-a atins cu produsele tale, viteza lor de procesare, usurinta in utilizare a acestora, dar si culorile vii pe care le gasesti pe toate dispozitivele Apple datorita ecranului Retina. Putere si creativitate, eficienta si design armonios intr-un singur loc. Pe toate le gasesti in magazinul iTSYLE, unde ai cea mai mare selectie de produse Apple, dar si un service autorizat gata sa te ajute cu orice problema. 

Iar acum poti achita online orice produs de pe www.istyle.ro in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. Fie ca alegi noul iPhone 12, sau orice tip de iPhone, un Mac Air sau Mac Pro, accesorii pentru telefoane sau un smartwatch Apple, pe toate le poti achizitiona usor online, fara a te deplasa in magazin. 
 

Listă magazine WWW.ISTYLE.EU/RO/

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.ISTYLE.EU/RO/
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.ISTYLE.EU/RO/ din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.ISTYLE.EU/RO/

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.ISTYLE.EU/RO/