NR. RATE

4

Cumpara in rate de la WWW.FASHIONDAYS.RO cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Cumpără haine cool în rate fără dobândă!

Fashiondays este un magazin online de îmbrăcăminte și încălțăminte, care aduce lumea modei mai aproape de oameni. Cu articole vestimentare și accesorii de la branduri internaționale, pe Fashiondays găsești și ținute fresh, dar și inspirație ca să le compui cum îți place. Iar la final, le pui pe toate în coș și le cumperi în rate fără dobândă și fără probleme pentru bugetul tău.

Intră pe fashiondays.ro și împrospătează-ți garderoba cu ținute semnate de United Colors of Benetton, Esprit, Mango, Motivi, Calvin Klein, Zee Lane, Le Coq Sportif, Napapijri, Desigual, Pepe Jeans London, Furla, Guess sau Geox. Găsești produse pentru femei și bărbați, dar și pentru copii. Iar după ce le plătești cu CardAvantaj, primești comanda acasă sau la birou, prin curier.

Cumpără toate ținutele de care ai nevoie și plătește-le în rate fără dobândă prin CardAvantaj. În plus, fii pe fază pentru reduceri, dar și pentru oferte speciale de la CardAvantaj. Le poți vedea pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de cumpărături pe care-l poți folosi la orice magazin din lume sau din țară, online sau offline. Iar în România, ai peste 9500 de magazine partenere, unde profiți de oferte speciale cu plata în rate fără dobândă. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine WWW.FASHIONDAYS.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.FASHIONDAYS.RO
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.FASHIONDAYS.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.FASHIONDAYS.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.FASHIONDAYS.RO