NR. RATE

6

Cumpara in rate de la WWW.CORALTRAVEL.RO cu CardAvantaj

Categorie: Turism

Cu o bogată experiență de peste 30 de ani în domeniul turismului la nivel internațional, Coral Travel se impune ca brand de top în industrie, iar începând cu anul 2022, Coral Travel Group (cunoscut anterior sub denumirea de OTI Holding) a inaugurat o filială nouă în România - Coral Travel România. Această extindere strategică reprezentând o bornă importantă pentru dezvoltarea grupului.

Înființat în 1992 în Turcia, grupul a avut o evoluție continuă, iar astăzi desfăşoară activităţi diverse din domeniului turismului şi conexe în 37 de companii din 22 de țări, gestionate de o echipă profesionistă ce numără 4.300 de angajați din 25 de naționalități diferite.

Coral Travel Group activează în diverse sectoare precum: servicii de turoperare, agenții de turism, servicii de cazare şi administrare hotelieră, servicii şi asistență turistică la destinaţie, aviație, tehnologia informației și consultanță în securitate.

Coral Travel, turoperator de renume în Europa Centrală şi de Est, reprezintă brandul principal al grupului și operează propriile agenții organizatoare în 13 țări, inclusiv Germania, Polonia, Cehia, Elveția, Ucraina, Letonia, Lituania, Estonia, Turcia și România. Ne mândrim cu contribuția semnificativă avută în crearea unor experiențe de neuitat călătorilor din întreaga lume. În ultimul an, am beneficiat de încrederea unui număr impresionant de peste 3 milioane de turiști, iar de-a lungul timpului Coral Travel a organizat vacanțele a peste 30 de milioane de călători.

Coral Travel România s-a remarcat în piaţa locală de profil, încă de la început, prin numeroasele avantaje pe care le oferă atât turiştilor finali din întreaga ţară, cât şi reţelei de parteneri distribuitori (resellers), dar mai ales prin prisma parteneriatelor solide pe care le-a dezvoltat cu furnizori de renume precum Turkish Airlines, Animawings sau Fly Lili reuşind astfel să impună un nivel ridicat al calităţii serviciilor turistice oferite.

Cu o echipă dedicată și profesionistă, Coral Travel România se angajează să ofere servicii de excelență și experiențe memorabile clienților. Viziunea noastră principală fiind aceea de a ne remarca în cadrul select al liderilor din piața de turism locală, prin oferirea de pachete turistice inovatoare, adaptate cerințelor și dorințelor variate ale călătorilor. Suntem mândri de valorile noastre fundamentale, orientate către satisfacția clientului, integritatea și inovația constantă.

În calitate de membru al Coral Travel Group, ne angajăm să redefinim standardele serviciilor turistice din România, consolidându-ne poziția de jucător-cheie pe piață.

Listă magazine WWW.CORALTRAVEL.RO

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
-
WWW.CORALTRAVEL.RO
-
-
-

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinul online WWW.CORALTRAVEL.RO din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

WWW.CORALTRAVEL.RO

Nr. magazine 1
Caută un magazin WWW.CORALTRAVEL.RO