NR. RATE

4

Cumpara in rate de la SENSODAYS cu CardAvantaj

Categorie: Decoratiuni

Mobilă, decorațiuni și multe altele, în rate fără dobândă!

Un stil de viață bun începe chiar din casa ta, alegând cu atenție lucrurile care te înconjoară. Cei de la SensoDays sunt pasionați de a oferi cele mai bune produse pentru ca locuința ta să fie așa cum o visezi, până la cel mai mic detaliu.

La ei găsești atât mobilier cât și decorațiuni pentru dormitor, living, baie și bucătărie. Printre brandurile lor reprezentative se regăsește chiar și Tommy Hilfiger.

Pentru servirea mesei găsești o colecție vastă de accesorii, pahare, cupe și tacâmuri. De asemenea, tot de la ei poți achiziționa diverse electrocasnice, de la aspiratoare până la cafetiere. Confortul termic poate fi asigurat prin utilizarea dispozitivelor de încălzire prin pardoseală, prin infraroșu sau prin altă opțiune disponibilă. Produsele lor se pot viziona în showroom-urile din Băneasa și Eroilor, ambele în București, dar și în mediul online.

CardAvantaj te ajută să ai grijă de casa ta. Dar poți folosi acest card de credit la cumpărături în tot felul de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem parteneriate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine SENSODAYS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
SENSODAYS
-
STR BILCIURESTI NR.20-22 PARTER

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice SENSODAYS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

SENSODAYS

Nr. magazine 1
Caută un magazin SENSODAYS