NR. RATE

3

Cumpara in rate de la PILKINGTON cu CardAvantaj

Categorie: Accesorii Auto-Moto

Parbrizele Pilkington sunt garantate si omologate, iar plata interventiei de service se poate efectua in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj.

Cu peste 100 de ani de experienta in industria sticlei, Pilkington este subsidiara concernului NSG Group, unul dintre liderii mondiali in productia de parbrize auto. Pilkington Automotive Romania SA, fondata in anul 1995, este prezenta pe piata locala prin 28 reprezentante, care formeaza reteaua nationala “CENTRU DE PARBRIZE” si un numar de 21 parteneri nationali care ofera clientilor cel mai inalte standarde in materie de parbrize auto.

Oricare ar fi problemele pe care le intampini in materie de sticla pentru autoturisme, la Pilkington ai toate sansele sa gasesti solutia perfecta, prin repararea sau inlocuirea pieselor defecte – parbriz, luneta sau geamuri laterale. In plus, parbrizele Pilkington sunt intotdeauna garantate, certificate si omologate ca fiind de standard de prima echipare (parbriz OEM), iar plata interventiei de service se poate efectua acum si in rate fara dobanda* prin cardul de credit CardAvantaj.

CardAvantaj iti sta la indemana oricand, pentru orice achizitie in rate fara dobanda*, in reteaua de peste 9.500 de parteneri. Descopera oportunitatile de shopping vizitand sectiunea Magazine Partenere a site-ului nostru. De asemenea te asteptam in sectiunea Campanii pentru a te pune la curent cu ultimele noutati, reduceri si oferte cu plata in rate, nu doar legate de industria aduto, ci si din multe alte business-uri conexe: de la service-uri auto la activitati recreative, hobby, turism, IT&C.

Reteaua Pilkington numara 29 de Centre de parbrize iar locatiile acestora se gasesc pe: www.parbrize.ro.

Listă magazine PILKINGTON

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Baia Mare
PILKINGTON
-
STR. VASILE LUCACIU NR. 100
Tirgu Mures
PILKINGTON
-
STR. GH. DOJA NR. 215
Stefanesti
PILKINGTON
-
SOS. NAT. PITESTI - BUCURESTI DN 7
Ploiesti
PILKINGTON
-
STR. CANTACUZINO NR. 133 A
Galati
PILKINGTON
-
BD. GEORGE COSBUC NR. 103 - 105
Craiova
PILKINGTON
-
STR. NICOLAE ROMANESCU NR. 63
Cluj-Napoca
PILKINGTON
-
STR. ORASTIEI NR. 10
Bucuresti
PILKINGTON
-
STR. DR. CONSTANTIN ISTRATI NR. 41-51
Rimnicu Vilcea
PILKINGTON
-
CALEA BUCURESTI NR. 33 A
Ghiroda
PILKINGTON
-
CALEA LUGOJUIUI NR. 140

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 3 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice PILKINGTON din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

PILKINGTON

Nr. magazine 29
Caută un magazin PILKINGTON