NR. RATE

4

Cumpara in rate de la OXETTE cu CardAvantaj

Categorie: Bijuterii / Ceasuri

Cumpara in rate fara dobanda de la Oxette cu CardAvantaj

Este usor sa iti pui in valoare stilul personal! Achizitioneaza bijuterii, ceasuri si accesorii Oxette din argint si otel inoxidabil, cu pietre semipretioase, acum si cu plata in rate fara dobanda* prin CardAvantaj.

Lansat in Grecia, in 1998, brand-ul Oxette a capatat in scurt timp notorietate internationala prin designul original al bijuteriilor, ceasurilor si accesoriilor de moda, concepute special pentru a imbina ultimele tendinte din fashion cu arta. 

Parte a companiei PERIDEO SA, brandul Oxette este prezent in multe tari, prin intermediul magazinelor proprii, francizelor, punctelor de vanzare in alte magazine si al magazinelor de tip “shop corners”. In Romania, Oxette este prezent in toate centrele comerciale importante, iar parteneriatul cu CardAvantaj faciliteaza clientilor achizitionarea ultimelor creatii, bijuterii din argint sau otel inoxidabil, cu pietre semipretioase, ceasuri de dama sau barbatesti, in rate fara dobanda*.

Daca vrei sa pui accente glamour sitlului tau vestimentar, viziteaza periodic sectiunea Campanii a siteului CardAvantaj pentru a descoperi ultimele oferte si promotii ale comerciantilor parteneri din industria modei.

Totodata, iti recomandam sa consulti lista completa de comercianti parteneri CardAvantaj pentru a nu rata oportunitatile memorabile de shopping! Avem peste 9500 de parteneri din toate domeniile, de la bijuterii, moda, make-up si saloane cosmetice, la vacante si calatorii, restaurante, cafenele si multe, multe altele.
 

Listă magazine OXETTE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
OXETTE
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42D
Constanta
OXETTE
-
BD. AUREL VLAICU NR. 220
Bucuresti
OXETTE
-
CALEA VITAN NR. 55 - 59

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 4 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice OXETTE din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

OXETTE

Nr. magazine 3
Caută un magazin OXETTE