NR. RATE

2

Cumpara in rate de la MOVIEPLEX cu CardAvantaj

Categorie: Cultura si educatie

In Plaza Romania, la Cinema Moviplex, vezi filmele preferate si platesti in 2 rate fara dobanda 

Cu 11 sali de cinema si peste 2500 de locuri, Cinema Movieplex din Plaza Romania te astepta sa vezi filmele tale preferate alaturi de cei dragi. Alegi dintre filme de comedie, actiune, romance, sau cele destinate celor mici. La Movieplex esti sigur ca ai confortul pe care il cauti, alaturi de o experienta deosebita datorata calitatii audio/video conferita de echipamentele de proiectie si sistemul Dolby Digital Surround. In plus, locatia Plaza Romania este foarte accesibila, astfel incat ajungi usor la Cinema Movieplex. 

Ofera-ti o seara de relaxare sau un week-end de neuitat alaturi de cei dragi, mai ales ca poti plati la Movieplex in 2 rate fara dobanda prin cardul tau CardAvantaj. 

Si daca vrei sa iti transformi ziua intr-una si mai buna, nu uita ca in Plaza Romania poti face cumparaturi prin CardAvantaj la o multitudine de magazine partenere, precum Altex, BSB. Bigotti, Cellini, Douglas, Ecco, Il Passo, Jolidon, Mango, Sport Vision, Teilor si multe altele. Asa combini placutul cu... placutul. 

Listă magazine MOVIEPLEX

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
MOVIEPLEX
Plaza Romania
BD. TIMISOARA NR 26
Bucuresti
MOVIEPLEX
Plaza Romania
BD. TIMISOARA NR. 26

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 2 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MOVIEPLEX din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MOVIEPLEX

Nr. magazine 4
Caută un magazin MOVIEPLEX