NR. RATE

9

Cumpara in rate de la MATHAUS cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

 

Materiale de construcții și finisaje în rate fără dobândă!

Mathaus este noul nume din piața românească de bricolaj.  Și îți oferă tot ce ai nevoie pentru a construi renova sau repara, indiferent că proiectul tău este o casă, un apartament sau ceva mai deosebit. Iar partea cea mai bună este că atât în magazinul online, cât și în cele 7 magazine fizice din țară, poți să plătești în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

Pe lângă magazinele fizice, Mathaus mai are și o flotă de camioane prin care livrează materialele de construcție oriunde în țară. Așa că nu contează unde se află casa sau proiectul tău. Și nu contează ce ai de făcut. Găsești de toate, de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, articole electrice și finisaje. Ai o mulțime de modele de parchet, gresie și faianță, uși de interior și exterior. Și le poți primi pe toate acasă, fără stresul livrării.

Practic, găsești tot ce ai nevoie la Mathaus. Și, dacă ai sau îți faci CardAvantaj, plătești materialele în rate fără dobândă. CardAvantaj mai are și alte promoții bune, pe care le poți descoperi la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit bun la casa omului. Îl poți folosi ca să-ți renovezi casa, dar și la cumpărături obișnuite, oriunde în țară sau în lume, online sau offline. Iar în România, există peste 9500 de parteneri unde plătești în rate fără dobândă prin CardAvantaj.

Vezi toată lista de parteneri la secțiunea Magazine Partenere

Listă magazine MATHAUS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Craiova
MATHAUS
-
BD. DECEBAL NR. 111A
Iasi
MATHAUS
-
STR. MITROPOLIT VARLAAM NR. 54
Pitesti
MATHAUS
-
CALEA CRAIOVEI NR. 160
Bucuresti
MATHAUS
-
CALEA VITAN NR. 112-114
Suceava
MATHAUS
-
STR TRAIAN VUIA NR 17
Constanta
MATHAUS
-
BD. AUREL VLAICU NR. 171
Galati
MATHAUS
-
STR. DRUMUL DE CENTURA NR. 39
Oradea
MATHAUS
-
CALEA SANTANDREI NR. 3A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 9 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MATHAUS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MATHAUS

Nr. magazine 8
Caută un magazin MATHAUS