NR. RATE

6

Cumpara in rate de la MARELE PESCAR cu CardAvantaj

Categorie: Sport

Articole și accesorii pentru pescuit de la Marele Pescare, în rate fără dobândă!

Marele Pescar este punctul de întâlnire pentru toți pescarii de succes. Fie că ești veteran sau abia te-a prins microbul pescuitului, aici poți să cumperi tot ce îți trebuie pentru capturi impresionante. 

Atât în magazinul situat în centrul Bucureștiului, cât și pe marelepescar.ro, te așteaptă o gamă variată de produse pentru pescuit, camping și alte activități outdoor. Pasionații înrăiți găsesc aici articole ale producătorilor consacrați, de la mulinete, lansete și momitoare până la bărci și îmbrăcăminte impermeabilă. Dar și pentru pescarii amatori există produse de calitate, adaptate oricăror nevoi, la prețuri accesibile. Mai mult, specialiștii magazinului, cu experiență practică în pescuitul la crap, răpitori, somn și staționar, sunt gata să te îndrume în alegerea produselor. Și, ca să-ți urmezi pasiunea fără grija bugetului, poți achita toate cumpărăturile făcute la Marele Pescar în rate prin CardAvantaj

Oricărui pescar îi prinde bine un CardAvantaj. Dar poți folosi acest card de credit la cumpărături în tot felul de magazine, în țară sau în străinătate, online sau offline. Iar cu ofertele de la secțiunea Campanii, tu vei fi mereu în avantaj. În plus, avem partenierate cu peste 9.500 de comercianți din România, unde CardAvantaj împarte prețurile în rate fără dobândă. Vezi lista completă la secțiunea Magazine Partenere.
 

Listă magazine MARELE PESCAR

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
MARELE PESCAR
-
Str. Bucur, Nr. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
2
300
3
300
4
300
5
300
6
300

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice MARELE PESCAR din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

MARELE PESCAR

Nr. magazine 1
Caută un magazin MARELE PESCAR