NR. RATE

6

Cumpara in rate de la KLASSE 1 cu CardAvantaj

Categorie: Mobila

La Klasse1 Craiova iti mobilezi casa in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Poti gasi in showroom-ul Klasse1 Craiova mobila de calitate, pentru orice gust si camera. Fie ca alegi dormitorul Altona, Atlanta, Burano, sau oricare dintre cele 20 de modele diferite, la Klasse1 Craiova poti fi sigur ca fiecare piesa este de calitate si raspunde cerintelor tale, si toate se incadreaza perfect ca design casei tale. 

Daca vrei un dressing spatios, care sa te ajute in organizarea garderobei, la Klasse1 poti alege dintr-o gama larga de modele si culori. Poti adauga cumparaturilor si o canapea si un coltar, pentru ca tot ce achizitionezi de la Klasse1 Craiova, platesti in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. 

Nu uita nici de camera copiilor, si arunca un ochi pe mobila pentru camerele de tineret pe care Klasse1 ti-o ofera. Iar la final plateste in rate fara dobanda cu cardul tau de credit CardAvantaj.  
 

Listă magazine KLASSE 1

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Craiova
KLASSE 1
-
CALEA SEVERINULUI NR. 101A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice KLASSE 1 din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

KLASSE 1

Nr. magazine 1
Caută un magazin KLASSE 1