NR. RATE

9

Cumpara in rate de la GUITAR SHOP cu CardAvantaj

Categorie: Diverse

Cumpara instrumente muzicale in rate de la Guitar Shop prin CardAvantaj

Daca doresti sa testezi un nou hobby si te-ai orientat catre instrumentele muzicale, sau deja ai descusut acordurile si doresti sa iti intregesti colectia de instrumente, fa o vizita in magazinele Guitar Shop. Branduri precum Fender, Gibson, Dean, DigiTech, Dunlop, Roland/ Boss te asteapta sa iti dezvaluie magia sunetelor bine asezate. Gasesti la Guitar Shop chitare electrice, acustice sau bass, amplificatoare si efecte special pentru ele. Poti avea oricand in casa chitare legendare, pe care le poti achita in rate fara dobanda prin cardul tau de cumparaturi CardAvantaj. 

Daca vrei sa testezi alte instrumente muzicale cu corzi, sa iti plimbi degetele pe un pian nou, pe o claviatura sau sa lovesti cu patos intr-un set de tobe, tot la Guitar Shop le gasesti pe toate. In plus, echipa Guitar Shop iti ofera si consultanta si suport tehnic, ca sa iti transformi pasiunea pentru jazz sau rock alternativ in realitate, in cele mai bune conditii. 

Dupa ce iti iei noul Fender acasa, mai ramane doar sa iti transformi sufrageria in noul spatiu pentru concerte, ca sa te bucuri alaturi de prieteni de cea mai buna muzica. Daca ai nevoie pentru asta de o mobila noua sau noi echipamente de sonorizare, arunca o privire si in zona de Campanii, unde poti gasi oferte de la partenerii CardAvantaj, sau consulta sectiunea de Magazine Partenere, unde poti gasi toate magazinele din zona IT&C, Mobila sau Electrocasnice. 
 

Listă magazine GUITAR SHOP

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
GUITAR SHOP
-
STR. STIRBEI VODA NR. 172
Brasov
GUITAR SHOP
-
Str. Nicolae Balcescu, Nr. 50
Cluj-Napoca
GUITAR SHOP
-
Str. Ion Ratiu, Nr. 2

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Rate conditionate

Cumparaturile pot fi efectuate in numarul de rate afisat, cu conditia ca valoarea minima a tranzactiei sa fie cea mentionata in tabelul de mai jos.

Nr. rate
Suma minima
2
150
3
150
4
150
5
150
6
150
9
1000

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 9 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice GUITAR SHOP din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

GUITAR SHOP

Nr. magazine 3
Caută un magazin GUITAR SHOP