NR. RATE

6

Cumpara in rate de la FREY WILLE cu CardAvantaj

Categorie: Bijuterii / Ceasuri

Bijuterii, ceasuri si accesorii in rate fara dobanda* prin cardul de credit CardAvantaj

De peste 30 de ani FREYWILLE impune noi standarde în designul bijuteriilor si a tehnicilor de emailare din industria de profil. Pasiunea pentru arta moderna si arta contemporana prinde forma in colectiile unice, inspirate din lucrari celebre ale unor artisti reputati precum Van Gogh, Monet, Klimt sau Gaugain.

Bratarile, pandantivele, inelele, cerceii, lanturile sau ceasurile din colectiile FREYWILLE scot din anonimat orice tinuta si iti completeaza stilul personal cu accente de culoare care te vor pune mereu in centrul atentiei.

Poti oricand achizitiona bijuterii, ceasuri si accesorii FREYWILLE in rate fara dobanda* prin cardul de credit CardAvantaj. In plus, vizitand sectiunea Campanii a site-ului poti afla despre numarul suplimentar de rate si despre cele mai noi reduceri si promotii ale comerciantilor parteneri.

Prin CardAvantaj ai acces la o retea de pete 9.500 de parteneri din cele mai diverse domenii, de la bijuterii si ceasuri, la moda, cosmetice, saloane de frumisete si multe altele. Descopera lista completa in sectiunea Magazine partenere
 

Listă magazine FREY WILLE

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
FREY WILLE
-
SOS. BUCURESTI-PLOIESTI NR. 42 D
Bucuresti
FREY WILLE
-
CALEA VICTORIEI NR. 63-81

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice FREY WILLE din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

FREY WILLE

Nr. magazine 2
Caută un magazin FREY WILLE