NR. RATE

6

Cumpara in rate de la FAR EST WINDOWS cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

Cumpara de la Far-Est termopane in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Ferestrele termopane sunt cea mai buna alegere atunci cand vrei sa iti asiguri un confort termic constant si sa te asiguri ca zgomotul strazii nu ajunge si in casa ta. Iar acum e si mai simplu sa le achizitionezi, pentru ca prin CardAvantaj cumperi ferestre termopane in rate fara dobanda. 

Ca sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere apeleaza la Far-Est. Far-Est este unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie PVC din Romania, cu peste 14 ani de experienta pe piata. Cu o fabrica proprie de geam termopan, Far-Est iti garanteaza calitatea, astfel incat tu sa obtii durabilitate, izolare termica si fonica si manevrabilitate. 

In plus, Far-Est raspunde rapid cerintelor clientilor sai prin servicii complete de ofertare, transport si montaj, pentru ca tu sa ai montate ferestrele si usile termopan in doar cateva zile de la comanda. 

Iar acum iti echipezi casa usor cu ferestre termpoan de la Far-Est pentru ca poti achita in 6 rate fara dobanda prin cardul tau de credit CardAvantaj. 

Si daca esti intr-un proces complet de renovare a casei, pastreaza cardul tau aproape, pentru ca prin CardAvantaj poti cumpara in rate fara dobanda de la peste 9.500 magazine partenere. Trebuie doar sa accesezi lista completa a partenerilor CardAvantaj, si sa selectezi domeniul de activitate care te intereseaza. 
 

Listă magazine FAR EST WINDOWS

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Domnesti
FAR EST WINDOWS
-
SOSEAUA DE CENTURA NR 35
Bucuresti
FAR EST WINDOWS
-
BD. IULIU MANIU NR. 19
Bucuresti
FAR EST WINDOWS
-
STR. BRASOV NR. 25

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice FAR EST WINDOWS din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

FAR EST WINDOWS

Nr. magazine 3
Caută un magazin FAR EST WINDOWS