NR. RATE

5

Cumpara in rate de la CLAIRE S cu CardAvantaj

Categorie: Bijuterii / Ceasuri

Bijuterii pentru femei și fete, în rate fără dobândă!

Claire’s este un magazin jucăuș, cu produse colorate și de claitate, care inspiră femeile, adolescentele și fetele să-și exprime stilul personal. Iar în fiecare magazin Claire’s, poți plăti bijuteriile și accesoriile în rate fără dobândă, prin CardAvantaj.

În magazinele Claire’s, vei găsi mereu produse distractive și unice. Spiritul Claire’s este să insufle fetelor mici, dar și femeilor dorința de a experimenta cu bijuterii în stiluri, forme și culori diferite. Iar asta se vede pe rafturile magazinelor, unde varietatea și calitatea produselor te invită să te joci și să-ți găsești stilul personal.

Vino în magazinul tău Claire’s și folosește CardAvantaj pentru a cumpăra bijuterii și accesorii pentru toate vârstele. Le poți plăti în rate fără dobândă, ca să experimentezi în voie. Iar dacă ai CardAvantaj, ai și alte promoții interesante pe parcursul anului. Le găsești pe toate la secțiunea Campanii.

CardAvantaj este un card de credit cu spor la cumpărături oriunde în lume. Fie că faci shopping online sau offline, plătești în avantaj. Iar în țară, ai peste 9500 de comercianți parteneri, unde te bucuri de multe oferte. Verifică lista completă la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine CLAIRE S

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Pitesti
CLAIRE S
-
CALEA BUCURESTI NR. 36
Bucuresti
CLAIRE S
Centrul Comercial Feeria
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 44A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 5 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CLAIRE S din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CLAIRE S

Nr. magazine 2
Caută un magazin CLAIRE S