NR. RATE

Cumpara in rate de la CAPRICIA cu CardAvantaj

Categorie:

Pantofi si genti din piele de la Capricia in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Daca esti in cautarea unui magazin care sa iti ofere pantofi si genti din piele 100% naturala, cu modele deosebite, moderne, Capricia este raspunsul tau. Mai ales ca poti achita totul in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi CardAvantaj. 

Atunci cand vine vorba de incaltaminte nu poti face compromisuri, pentru ca o pereche de pantofi buna nu doar ca iti imbraca frumos tinuta, si te ajuta sa iesi in evidenta oriunde te-ai afla, dar e si suportul tau principal sa treci usor prin zi, asigurandu-ti confort si lejeritate in miscare. Iar in magazinele Capricia fix asta gasesti, incaltaminte rezistenta, eleganta, in diverse culori si stiluri, care sa raspunda atat cerintelor unei tinute de birou, cat si unei seri de distractie impreuna cu prietenele. 

In plus, Capricia colaboreaza cu branduri de renume, precum Epica, Otter, S.Oliver, Marco Tozzi, astfel incat gama de produse pe care ti-o ofera este mai mult decat cuprinzatoare. Iar daca tot ai ajuns intr-un magazin Capricia sau pe site-ul lor, alege-ti si o geanta din piele care sa se potriveasca noilor pantofi. 

Pentru tinute complete si cumparaturi in cat mai multe rate fara dobanda, te invitam sa vizitezi sectiunea de Campanii din site, iar pentru lista cu toti comerciantii care iti ofera posibilitatea sa cumperi bijuterii, accesorii, haine sau pantofi in rate, poti accesa sectiunea de Magazine Partenere
 

Nu a fost gasit niciun rezultat pentru criteriile selectate!

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice CAPRICIA din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

CAPRICIA

Nr. magazine 0
Caută un magazin CAPRICIA