NR. RATE

6

Cumpara in rate de la BODO SPORT cu CardAvantaj

Categorie: Moda

Echipament de sport de la Bodo Sport in rate fara dobanda prin CardAvantaj 

Pregatirea pentru orice antrenament incepe de acasa sau din magazinele Bodo Sport. Fie ca esti pasionat de alergare, fitness, sporturi de iarna, fotbal, tenis sau baschet, stii ca un echipament bun poate face diferenta in obtinerea rezultatelor pe care le doresti. 

O pereche de adidasi dedicata sportului iti poate aduce confort, rezistenta si o mai buna tractiune, indiferent de tipul de teren pe care alergi, fie ca ii folosesti doar pentru antrenamente sau curse de intensitate ridicata. In acelasi timp bluzele, tricourile si pantalonii speciali pentru sala confera libertate in miscare si sunt special conceputi astfel incat sa nu retina umiditatea. La Bodo Sport alegi fix ce ai nevoie, in functie de sportul pe care il practici. Sau daca totusi preferi doar drumetiile sau plimbarile usoare, tot la Bodo Sport gasesti incaltamintea si imbracamintea adecvata. 

Oricand vrei sa faci o noua achizitie, iti recomandam sa vizitezi si sectiunea de Campanii a site-ului, pentru a prinde cele mai multe rate fara dobanda prin CardAvantaj. Iar daca esti in cautare de o sala de sport, vrei o bicicleta noua sau ai nevoie de accesorii noi, poti vizita sectiunea de Magazine Partenere, unde poti gasi comerciantii din domeniul sportului, moda, hobby-uri si activitati recreationale. 
 

Listă magazine BODO SPORT

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Timisoara
BODO SPORT
-
Calea Sever Bocu, Nr. 2
Timisoara
BODO SPORT
Bega Shopping Center Timisoara
Str. Carol Telbisz, Nr. 3
Timisoara
BODO SPORT
-
CALEA SEVER BOCU NR. 2
Oras Sovata
BODO SPORT
-
STR. TRANDAFIRILOR NR.79

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice BODO SPORT din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

BODO SPORT

Nr. magazine 4
Caută un magazin BODO SPORT