NR. RATE

7

Cumpara in rate de la ARTSANI cu CardAvantaj

Categorie: Materiale de constructii

In magazinele Artsani din Ploiesti si Busteni cumperi materiale de constructii in rate prin CardAvantaj 

Infiintat in anul 2002, Artsani Ploiesti a devenit treptat un partener de incredere oricand ai nevoie sa finalizezi un proiect de constructie. Artsani are un portofoliu complet de produse ce cuprinde materiale sanitare, centrale termice, elemente electrice, materiale de constructii, gresie sau faianta. 

In magazinele Artsani din Ploiesti si Busteni, alaturi de materialele de constructii, gasesti o echipa dedicata, si servicii care sa raspunda nevoilor tale. Echipa Artsani te ajuta cu servicii de mixare vopsele, debitare produse, servicii de cusut, manipulare produse, precum si consultanta. In plus, pentru a veni in sprijinul clientilor, Artsani iti ofera posibilitatea a achizitiona toate produsele in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj. 

Astfel, indiferent ca ai nevoie de o centrala termica noua, materiale de constructii de calitate, sau de servicii de fasonare otel beton, la Artsani Ploiesti sau Busteni, platesti in rate fara dobanda prin CardAvantaj, pentru ca tu sa iti termini proiectele in timp util. 
 

Listă magazine ARTSANI

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Ploiesti
ARTSANI
-
STR. GHEORGHE DOJA NR. 236
Oras Busteni
ARTSANI
-
BD. LIBERTATII NR. 206

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 7 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ARTSANI din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ARTSANI

Nr. magazine 2
Caută un magazin ARTSANI