NR. RATE

8

Cumpara in rate de la AGR AUTOGAS GROUP cu CardAvantaj

Categorie: Service Auto

La AGR Autogas Group platesti in rate fara dobanda prin CardAvantaj

Daca esti in cautarea unui service auto de incredere, care sa te ajute cu verificarea, diagnosticarea sau montarea instalatiei GPL pentru masina ta, AGR Autogas Group este cea mai buna solutie. 

Cu o experienta pe piata de peste 20 ani, cu peste 24000 de instalatii montate si alte 420000 comercializate prin reteaua de dealeri, AGR Autogas Group ofera servicii complete pentru montarea instalatiilor auto de gaz. 

La AGR Autogas Group, alaturi de specialistii care iti stau oricand la dispozitie cu solutii personalizate si cele mai bune sfaturi, gasesti si servicii de verificare si diagnosticare a autoturismului, consultanta tehnico-economica, montarea si adaptarea pe toate tipurile de vehicule a instalatiei de GPL, revizii periodice si reparatii. 

In plus, tot la AGR Autogas Group ai posibilitatea de a plati toate lucrarile realizate in rate fara dobanda prin cardul de credit CardAvantaj.

Iar acum poti beneficia de la AGR Autogas Group de instalatia auto de gaz AGR FORCE, conceputa pentru autoturismele MPI de ultima generatie cu 4 cilindrii avand in dotare noua versiune de calculator AGR Stag200 care permite calibrarea punctuala pentru toate regimurile de functionare, reductorul-vaporizator AGR R-02 proiectat sa livreze o cantitate constanta de carburant pentru motoarele cu puterea maximă de 100Kw, injectoarele AGR W-01, foarte rapide si in acelasi timp rezistente la un gaz de calitate mai slaba, precum cel din Romania. 
 


 

Listă magazine AGR AUTOGAS GROUP

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Focsani
AGR AUTOGAS GROUP
-
Str. Bicaz Nr. 26, (Incinta RAR)
Chiajna
AGR AUTOGAS GROUP
-
STR EROULUI NR 177A

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 8 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice AGR AUTOGAS GROUP din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

AGR AUTOGAS GROUP

Nr. magazine 2
Caută un magazin AGR AUTOGAS GROUP