NR. RATE

5

Cumpara in rate de la ADORRI cu CardAvantaj

Categorie: Bijuterii / Ceasuri

Bijuterii de auri, în rate fără dobândă!

Adorri este un magazin de bijuterii pornit ca afacere de familie. În anul 2000, doi tineri români, soț și soție, au înființat o firmă specializată în obiecte prețioase, după un model elvețian. În prezent, Adorri se specializează în bijuterii din aur de 18 karate, înnobilate în special cu diamante. Alege Adorri și plătește ușor cu CardAvantaj, în rate fără dobândă.

Adorri este răspunsul celor care adoră bijuteriile cu pietre prețioase sau pentru cei care vor să-și exprime dragostea pentru persoana apropiată într-un mod aparte. La Adorri, cumperi verighete, inele, cercei sau bijuterii unice, cu diamante reale, autentificate.

Vino la Adorri și bucură-te de expertiza speciliștilor de acolo. Apoi, plătește bijuteriile din aur sau cu diamante, în rate fără dobândă, prin CardAvantaj. CardAvantaj îți oferă multe promoții pe parcursul anului. Le descoperi pe toate la secțiunea Campanii.

Păstrează CardAvantaj în buzunar la cumpărături. Pentru că îl poți folosi oriunde în lume. Iar în țară ai peste 9500 de parteneri unde folosești CardAvantaj cu beneficii suplimentare. Consultă lista completă de parteneri la secțiunea Magazine Partenere.

Listă magazine ADORRI

Oraș
Comerciant
Centru comercial
Adresa
Vezi pe harta
Bucuresti
ADORRI
Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42 D

A fost intampinata o eroare. Va rugam sa incercati din nou!

Asigurare gratuita pentru cumparaturi cu Mastercard

Cu Mastercard ai asigurare gratuita pentru cumparaturi, direct pe cardul tau!

De acum, te bucuri de asigurare inclusa pentru produsele achizitionate atat online cat si din magazinele fizice prin cardul tau de credit CardAvantaj Mastercard Standard.

Asigurarea este acordata automat, fara sa trebuiasca sa faci nimic pentru a o activa.

Afla mai multe

Aceasta lista este actualizata periodic cu informatiile primite de la fiecare comerciant partener CardAvantaj. Ne cerem scuze pentru eventualele erori aparute independent de vointa noastra.

Plata in 5 rate fara dobanda prin CardAvantaj este disponibila in magazinele fizice ADORRI din lista.

APLICĂ PENTRU CARDUL TAU!

ADORRI

Nr. magazine 1
Caută un magazin ADORRI