Boo! Ai curaj să bântui prin magazine cu 2 rate în plus de Halloween?

De Halloween, CardAvantaj te transformă în vânător de prețuri! Cum? Cu 2 RATE suplimentare, poți face ravagii la cumpărături și îți poți îndeplini toate poftele... fără să-ți bubuie inima de spaimă!

Cum funcționează vrăjitoria?

Super simplu! Pentru tranzacții de minimum 300 lei, fie în rețeaua de parteneri, fie în afara ei, CardAvantaj adaugă automat +2 RATE la cele deja existente. Iar dacă nu faci cumpărăturile în rate, nu-i problemă, le transformăm noi direct în 2 rate!

Beneficiile campaniei:

Fashion victim, stai fără grijă!

Dacă bântui prin magazinele de îmbrăcăminte, prețurile nu mai au nicio șansă să te sperie cu 2 rate suplimentare!


Sărbătoare mare și în supermarketuri!

Bomboane pentru micii colindători? Ingrediente pentru o masă de groază? CardAvantaj îți aduce 2 RATE în plus si la supermarketuri, ca să te bucuri de cumpărături... fără să îți tremure portofelul.


O pauză de la bântuit?

Oferă-ți un „treat” cu prietenii la restaurant sau comandă ceva delicios acasă! Cu CardAvantaj, primești 2 rate în plus chiar și la restaurante sau în aplicațiile de livrare la domiciliu. Deci, poți să te răsfeți fără să te temi că nota de plată te va bântui. 


Pentru urgențele care te sperie cu adevărat...

Nici farmaciile nu scapă de vraja CardAvantaj! Chiar și atunci când ai nevoie de ceva rapid, poți plăti în +2 RATE și aici, ca să rămâi calm și cu portofelul întreg! 

Ți-e frică să nu pierzi oferta?

Grăbește-te, pentru că această vrajă e valabilă doar între 18 octombrie și 3 noiembrie 2024. Deci, ieși la vânătoare de oferte și bucură-te de shopping fără teamă!

Happy Halloween... și shopping liniștit! 

 


Pentru detalii supliemntare, consultă Regulamentul campaniei.

Nr. rate2
Zile ramase 16