Laptop pentru editare video: 5 modele moderne și sfaturi pentru alegere

26 Jul 2024 602

Alegerea unui laptop pentru editare video necesită atenție la anumite specificații tehnice, pentru a asigura o performanță optimă în cadrul proiectelor profesionale complexe. Află care sunt cele mai bune laptopuri pentru video editing și cum să le achiziționezi în condiții avantajoase, cu ajutorul cardurilor de cumpărături în rate.

Top 5 modele de laptop pentru editare video

Există o largă varietate de laptopuri, desktopuri și alte echipamente IT pe care le găsești în rețeaua de parteneri CardAvantaj. Poți să cumperi în rate cu dobândă zero* device-uri și accesorii pentru editare video de la Altex, Media Galaxy, eMAG, Flanco, evoMAG, PC Garage, AvStore, F64, Samsung, Telekom, E-Boda, Arsis, Germanos ș.a. Iată câteva sugestii de modele din care să alegi un laptop performant pentru video editing:

Apple MacBook Pro

Este un laptop cu procesoare M1 Pro sau M1 Max, până la 64GB RAM, și SSD-uri rapide. Apple MacBook Pro reprezintă alegerea ideală pentru profesioniști care folosesc softuri precum Final Cut Pro sau Adobe Premiere Pro. Are un ecran Retina cu suport pentru gama largă de culori P3 și un sistem de răcire eficient.

Dell XPS 15

Vei face o alegere inspirată cu acest laptop ce are procesoare Intel Core i7 sau i9 de generația a 10-a, până la 64GB RAM și plăci video NVIDIA GeForce. Dell XPS 15 este recomandat pentru editare video la nivel înalt, cu aplicații software precum DaVinci Resolve. Opțional, ai ecran OLED, pentru acuratețea culorilor și construcție robustă.

Razer Blade 15 Studio Edition

Ai la dispoziție un laptop performant, cu procesor Intel Core i7, NVIDIA Quadro RTX 5000, 32GB RAM. Razer Blade 15 Studio Edition este ideal pentru creatori de conținut și profesioniști în grafică. Oferă o experiență vizuală excelentă și ecran calibrat pentru culori precise.

ASUS ROG Zephyrus G14

Din oferta de gadget-uri în rate cu dobândă zero* disponibile în rețeaua de parteneri CardAvantaj, se remarcă modelul de laptop ASUS ROG Zephyrus G14. Acest tool de video editing este echipat cu AMD Ryzen 9, NVIDIA GeForce RTX 2060, până la 32GB RAM, are portabilitate excelentă și caracteristici bune pentru gaming.

HP ZBook Create G7

Din topul celor mai bune laptopuri pentru editare video nu putea lipsi HP ZBook Create G7. Descoperă acest model dotat cu procesoare Intel Core i9, NVIDIA GeForce RTX 2070 și opțiuni multiple de SSD. HP ZBook Create G7 este preferat de profesioniști în creativitate digitală, care au nevoie de putere și portabilitate. Se remarcă prin performanțe solide și opțiuni de securitate avansate.

Cum să alegi un laptop de editare video

Pentru video editing, alege un laptop cu un procesor rapid, de preferință cu mai multe nuclee, care poate gestiona sarcini complexe și multitasking. Un minim de 16GB RAM este recomandat, dar pentru proiecte mai complexe sau rezoluții mai mari, 32GB sau chiar 64GB ar fi ideal. Alege un SSD pentru viteze mai rapide de încărcare a fișierelor și rulare a aplicațiilor. SSD-urile sunt mai rezistente și silențioase față de hard disk-urile tradiționale.

Optează pentru un laptop cu ecran ce oferă rezoluție înaltă și suport pentru o gamă largă de culori. Vei găsi în campaniile active CardAvantaj oferte atractive de laptopuri pentru editarea precisă a videoclipurilor, alegeri ideale când ești în căutarea unor echipamente pentru vlogging în rate.

Verifică să aibă placă video dedicată (GPU), necesară la editarea în 4K sau utilizarea efectelor grafice complexe. Asigură-te că laptopul are suficiente porturi, inclusiv USB-C / Thunderbolt, pentru a conecta dispozitive externe cum ar fi hard disk-uri externe și monitoare. Caracteristicile acumulatorilor reprezintă un aspect important, mai ales dacă intenționezi să lucrezi în deplasare. Caută un model de laptop care să ofere cel puțin 6-8 ore de autonomie.

Acordă atenție detaliilor menționate și selectează oferte avantajoase de laptopuri în rate cu dobândă zero*, prin cardul tău de cumpărături, CardAvantaj.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei. 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Top 3 destinații de iarnă din Europa pentru schi, relaxare și peisaje de poveste

29 Nov 2024 60

Europa oferă câteva destinații incredibile de iarnă, perfecte pentru schi și relaxare, într-un decor feeric. Visezi și tu la o vacanță alături de familie și prieteni, pe crestele pline de...

Securitatea cumpărăturilor online: protejează-ți finanțele cu un card de credit securizat

19 Nov 2024 97

Cumpărăturile online reprezintă un trend în creștere accelerată, iar pentru tine au devenit modalitatea de shopping preferată. Este comod, rapid, ofertant - dar este și sigur să folosești cardul...

Care este diferența dintre un card de credit pentru cumpărături și un card de debit?

12 Nov 2024 151

Diferențele dintre un card de debit și un card de cumpărături cu plata în rate fără dobândă se bazează în principal pe modul în care funcționează și pe avantajele pe care le of...

Ce este SoftPOS și cum să-l instalezi în telefonul tău

04 Nov 2024 565

SoftPOS (Software Point of Sale) este o tehnologie inovatoare care transformă un smartphone sau o tabletă într-un terminal de plată prin intermediul unui software dedicat. Aceasta permite comerc...