Folosești CardAvantaj? Află cum poți să-ți plătești ratele la ATM

22 Jul 2024 39

Ești posesor de CardAvantaj, cu multiple beneficii la cumpărături în rate fără dobândă*, în peste 9500 de magazine fizice și online? Mai adaugă un beneficiu important la lista de avantaje pe care le ai prin utilizarea acestui card de credit în lei, cu utilizare națională și internațională. Este vorba despre posibilitatea achitării ratelor la ATM-uri. 

Află în continuare cum poți să-ți plătești ratele la ATM, prin noua funcție contactless a ATM-urilor smart de la Credit Europe Bank!

Ce sunt ATM-urile smart de la Credit Europe Bank?

Credit Europe Bank integrează tot mai multe soluții bancare digitale, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de avantajele tehnologiilor moderne. Un pas important în acest sens îl reprezintă introducerea funcționalității contactless pentru toate bancomatele din rețeaua de ATM-uri Credit Europe Bank. Astfel, ai la dispoziție o modalitate mai rapidă și mai convenabilă de a efectua tranzacții bancare, în condiții sporite de siguranță.

ATM-urile smart de la Credit Europe Bank îți oferă funcționalități avansate care permit utilizatorilor să efectueze tranzacții fără a avea nevoie de cardul fizic. Acestea suportă tranzacții contactless prin intermediul telefonului sau ceasului inteligent, atâta timp cât cardul de debit sau de credit este înrolat în aplicații precum Apple Pay sau Google Pay.

Cum poți să plătești ratele CardAvantaj la ATM-urile smart de la Credit Europe Bank?

Este necesară autentificarea, prin apropierea cardului tău de senzorul contactless al ATM-ului. Apoi, vei urma instrucțiunile de pe ecranul ATM-ului, care te vor ghida pas cu pas, pentru achitarea ratelor pe care vrei să le plătești pentru utilizarea cardului de cumpărături în rate cu dobândă zero* CardAvantaj sau a altor tipuri de carduri de credit emise de Credit Europe Bank.

Reține că plata ratelor pentru cardul de credit la ATM-urile smart de la Credit Europe Bank este o operațiune care se poate efectua DOAR cu cardurile emise de Credit Europe Bank.

Ce alte operațiuni bancare poți să faci la ATM-urile smart de la Credit Europe Bank?

Există operațiuni pe care le poți efectua la ATM, folosind noua funcție contactless a ATM-urilor Credit Europe Bank și operațiuni pe care le poți face cu cardul, prin simpla apropiere de senzorul contactless aflat pe ATM-ul Credit Europe Bank:

Operațiunile pe care le poți efectua la ATM, folosind noua funcție contactless 

Ai la dispoziție varianta contactless pentru operațiuni bancare pe care le efectuezi frecvent. Astfel, beneficiezi de un plus de confort și rezolvi rapid următoarele acțiuni:

Retragere de numerar

Poți efectua operațiuni de retragere de numerar astfel:

  • prin funcția contactless a ATM-ului, apropiind cardul de senzorul de citire, fără a mai fi necesară introducerea lui în ATM;
  • utilizând orice alt dispozitiv cu funcție contactless ce are instalată o aplicație de tipul portofel electronic: telefon sau ceas smart.

Interogarea soldului

Poți verifica sumele disponibile în conturile aferente cardurilor tale, indiferent de banca emitentă, prin funcția contactless a ATM-ului, atât cu cardul, cât și cu telefonul mobil sau cu ceasul smart.

Operațiuni pe care le poți face cu cardul, prin simpla apropiere de senzorul contactless:

Acestea sunt operațiuni care se pot efectua DOAR cu cardurile emise de Credit Europe Bank.

Depunere de numerar 

Apropie cardul de senzorul contactless, pentru a fi autentificat. Ulterior poți depune numerar introducand suma cash în fanta dedicată acestei operațiuni. Urmează instrucțiunile de pe ecranul ATM-ului care te vor ghida în realizarea tranzacției.

Transfer de bani 

Poți transfera bani din contul curent / de debit către conturile tale deținute la Credit Europe Bank, inclusiv cont de economii sau card de credit.

Account statement 

Poți genera un mini extras de cont în care sa verifici ultimele 10 tranzacții ale cardului tău principal: plăți efectuate, retrageri sau depuneri de numerar. În acest mod, ești mereu la curent cu situația financiară și poți să te bucuri pe deplin de beneficiile pe care ți le oferă cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero*, CardAvantaj.

Află detalii suplimentare și informații despre CardAvantaj de pe site-ul Băncii, de la sucursale sau din aplicația mobilă AVANTAJ2go.


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Laptop pentru editare video: 5 modele moderne și sfaturi pentru alegere

26 Jul 2024 12

Alegerea unui laptop pentru editare video necesită atenție la anumite specificații tehnice, pentru a asigura o performanță optimă în cadrul proiectelor profesionale complexe. Află care sunt cele...

Folosești CardAvantaj? Află cum poți să-ți plătești ratele la ATM

22 Jul 2024 39

Ești posesor de CardAvantaj, cu multiple beneficii la cumpărături în rate fără dobândă*, în peste 9500 de magazine fizice și online? Mai adaugă un beneficiu important la lista de ava...

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 145

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 43

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...