Planificarea vacanței perfecte: cum să profiți de ofertele de plăți în rate?

29 Jul 2024 76

Știi deja că poți să folosești cardul de cumpărături în rate, la achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie, pentru tine și familia ta. Află în continuare cele mai noi oferte de plăți în rate pentru vacanțe, concedii și excursii. Te poți bucura de confort și relaxare în destinațiile turistice preferate, iar bugetul o să-ți ajungă și pentru distracții și suveniruri!

Cercetează din timp ofertele de vacanțe în rate

Planifică atent vacanța în 2024, dacă vrei să prinzi cele mai bune campanii CardAvantaj pentru vacanțe în rate. Urmărește noutățile postate pe website-ul CardAvantaj, în aplicația mobilă AVANTAJ2go.Astfel, ai certitudinea că beneficiezi de cele mai avantajoase pachete de vacanță în familie, sejur romantic, vacanță all inclusive, croazieră, vacanță activă sau city break în destinațiile favorite. Urmărește promoțiile și reducerile din oferta agențiilor de turism! Te vei bucura de rate fără dobândă* la concedii și excursii în țară și în străinătate.

Alege concediul preferat, de la Paralela 45, Eximtur, Christian Tour, Eurotravel, Carpatia Tour, Karpaten Turism, Cocktail Holidays, Europa Travel, Vola.ro și alți turoperatori consacrați, din rețeaua CardAvantaj. Varietatea destinațiilor de vacanță și opțiunile flexibile de plată în rate reprezintă cele mai bune argumente pentru selectarea acestei opțiuni de planificare a concediului!

Alege cele mai bune concedii în rate, în funcție de buget și preferințe

Începe prin a stabili un buget total pentru vacanță și un plan de rambursare realist, care să se încadreze în bugetul tău lunar. Utilizează un calculator de rate, pentru a înțelege cât vei plăti lunar și pentru cât timp. Ia în considerare cardurile de credit care oferă puncte sau cashback pentru achizițiile de călătorie.

Compară ofertele disponibile, pentru a găsi cele mai bune condiții de finanțare, planificarea concediului trebuie să fie o bucurie, nu un stres. Încearcă să abordezi flexibil datele sejurului și destinațiile. În afara sezonului turistic, prețurile sunt mai mici și poți găsi vacanțe ieftine în 2024. Explorează și destinații mai puțin cunoscute, care pot oferi experiențe uimitoare, la prețuri mai accesibile.

Astfel, vei profita de cele mai bune prețuri la călătorii în rate, pe rute interne sau internaționale. În plus, beneficiezi de suport online, telefonic sau live, cum preferi. La partenerii CardAvantaj din domeniul turismului te așteaptă consultanți specializați, care îți pot oferi recomandări de vacanță personalizate, în funcție de bugetul disponibil. 

Selectează perioade și destinații de vacanță atractive ca preț și facilități

Găsești vacanțe în rate la prețuri avantajoase, pentru city break-uri în Europa de est: Praga, Budapesta, Cracovia, Sofia. Aceste destinații sunt relativ accesibile în ceea ce privește cazarea, mâncarea și activitățile turistice. Poți merge în concediul la munte în România, la Brașov, Sinaia, Bușteni sau Rânca. Transportul și cazarea în România sunt mai accesibile comparativ cu destinațiile internaționale. 

Pentru un buget mediu, găsești sejururi în rate fără dobândă* pe litoralul bulgăresc, grecesc sau turcesc. Te bucuri de tururi culturale în Italia, Croația sau țările baltice. Dacă vrei să planifici o vacanță exotică, te așteaptă destinații turistice precum Maldive, Seychelles, Zanzibar, Hawaii sau Caraibe. Rezervă din timp bilete de avion în rate și bucură-te de concediu, fără grija banilor!
 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Amenajarea unui living: 3 trucuri pentru alegerea mobilierului

07 Aug 2024 35

Te muți în casă nouă sau vrei să reamenajezi locuința actuală? Un moment important îl reprezintă alegerea mobilierului din living, deoarece este camera unde vrei să te relaxezi și să te si...

Ce înseamnă suma minimă de plată pentru un card de credit?

02 Aug 2024 154

Suma minimă de plată pentru un card de credit reprezintă cea mai mică valoare pe care, ca titular de card, trebuie să o achiți obligatoriu în fiecare lună. În acest mod menții contul &icir...

Planificarea vacanței perfecte: cum să profiți de ofertele de plăți în rate?

29 Jul 2024 76

Știi deja că poți să folosești cardul de cumpărături în rate, la achiziționarea produselor și serviciilor de care ai nevoie, pentru tine și familia ta. Află în continuare cele mai noi ofer...

Laptop pentru editare video: 5 modele moderne și sfaturi pentru alegere

26 Jul 2024 68

Alegerea unui laptop pentru editare video necesită atenție la anumite specificații tehnice, pentru a asigura o performanță optimă în cadrul proiectelor profesionale complexe. Află care sunt cele...