Top parfumuri pentru bărbați în 2023: tu pe care îl alegi?

17 May 2023 888

Preocuparea pentru stil și estetică nu mai este de multă vreme un atribut strict feminin. Tot mai mulți bărbați sunt interesați de tendințele în modă și accesorii, de soluții pentru îngrijirea tenului, parfumuri și creme. Iată care sunt tendințele anului 2023 în materie de parfumuri pentru bărbați și cum să le achiziționezi în rate cu dobândă zero* prin cardul de cumpărături CardAvantaj.

Ce parfumuri pentru bărbați se poartă în sezonul primăvară - vară 2023

Accentul se pune pe game de parfumuri bio și parfumuri naturale, vegane, fără alcool, fără esențe sintetice sau chimicale adăugate, fără GMO-s. Marile branduri de cosmetice s-au adaptat la acest trend și propun pentru 2023 parfumuri bio proaspete și aromate. La acestea se adaugă gamele clasice de parfumuri de colecție și parfumuri noi, cu un touch modern și personalitate inedită. 

Fie că faci shopping la mall sau cumperi online produsele cosmetice preferate, recomandările specialiștilor pentru top parfumuri bărbătești în 2023 cuprind sugestii precum Calvin Klein Eternity Aqua for Men, La Nuit de l’Homme by Yves Saint Laurent, Bleu de Chanel by Chanel.

Eternity Aqua for Men aduce note acvatice, de inspirație marină, perfecte pentru zilele fierbinți de vară. La Nuit de l’Homme combină note fresh de bergamota și cedru cu lavandă și cardamom. Bleu de Chanel revigorează prin acordurile de grapefruit, piper roz și coriandru, potențate de aromele santalului. 

Ce parfumuri pentru bărbați se poartă în sezonul toamnă - iarnă 2023

În topul parfumurilor pentru bărbați se remarcă tendințele pentru sezonul toamnă - iarnă 2023, care aduc personalitatea puternică a esențelor cu note de tutun și rom. Un astfel de parfum este L’Homme Intense by Prada, cu tușe intense de chihlimbar și paciuli. O altă sugestie potrivită pentru toamna acestui an este Terre d’Hermès, masculin și memorabil, prin notele sale discrete de vetiver.

Ești posesor de CardAvantaj? Cumperă cele mai bune parfumuri la modă în această perioadă în până la 24 de rate fără dobandă*. Încearcă și farmecul oriental al Calvin Klein Eternity Aqua for Men, revelația unisex a anului 2023, perfect pentru sezonul rece.

Cum să achiziționezi cele mai bune parfumuri pentru bărbați în condiții avantajoase

Un parfum bun este ca o bijuterie valoroasă: te pune în valoare și crește stima de sine, te răsfață și-ți creează o stare de spirit excelentă. Merită să investești în parfumuri originale, create de branduri premium și exclusiviste, parfumuri de colecție, seturi de cosmetice și parfumuri în trend pentru 2023.

Poți să cumperi parfumuri în rate fără dobândă* prin cardul tău de cumpărături CardAvantaj, de la magazine de cosmetice din rețeaua CardAvantaj: Sephora, Beauty Mania, Yves Rocher, The Body Shop, Marionnaud, Melkior, Le Fragrance, Bottega Verde ș.a.

Vrei să te bucuri de cele mai bune parfumuri pentru bărbați în 2023? Accesează site-ul CardAvantaj sau aplicația mobilă AVANTAJ2go, aplică online pentru CardAvantaj și achiziționează articole cosmetice în rate cu dobândă zero*, din zeci magazine fizice și online. Urmărește rubrica de campanii active CardAvantaj și profită de promoțiile atractive oferite de partenerii CardAvantaj la produse cosmetice și de îngrijire, parfumuri, articole de îmbrăcăminte, modă și accesorii.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 21

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 29

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 46

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...