Instalează aplicația monet și ai +3 rate la cumpărăturile prin CardAvantaj

26 Aug 2024 69

Vrei să te bucuri mai mult de tehnologiile digitale? Fii artistul banilor tăi cu monet, aplicația de mobile banking de la Credit Europe Bank. Utilizează monet și gestionează-ți bugetul mai ușor, mai eficient, cu extra avantaje atractive. Află în continuare cum să instalezi monet și ce beneficii îți aduce aplicația care dă valoare banilor tăi!

Ce este aplicația monet de la Credit Europe Bank?

Credit Europe Bank îți oferă noi oportunități prin digitalizarea serviciilor bancare, prin noua aplicaţie de mobile banking monet. Cu ajutorul monet, poți să-ți gestionezi conturile, cardurile şi tranzacţiile financiare de oriunde, prin intermediul dispozitivelor mobile.

Aplicația de mobile banking vine cu o serie de funcționalități practice, care simplifică procesul de banking. Printre acestea se numără controlul și administrarea conturilor bancare, efectuarea de plăți și transferuri, vizualizarea istoricului tranzacțiilor și a soldului conturilor, gestionarea cardurilor de credit sau debit, accesarea altor servicii financiare disponibile la Credit Europe Bank. 

Cum să instalezi aplicația de mobile banking monet?

Aplicaţia de mobile banking monet se adresează atât clienţilor persoane fizice, cât şi juridice. O poți descărca din  magazinele de aplicații App Store sau Google Play pe dispozitivele smart, telefon sau tabletă, pe care rulează sistemele de operare iOS (minim versiunea 11) sau Android (minim versiunea 7.0).

Dacă întâmpini dificultăți la instalarea sau utilizarea monet, contactează Serviciul Suport Tehnic. Acesta este la dispoziția ta 24h / 24, 7 zile / 7 și poate fi apelat la numerele de telefon: 0801.004.444 (apelabil din rețeaua Orange România Communications, tarif local) sau 0750.202.000 (apelabil din orice rețea, inclusiv din străinătate).

Află cum să instalezi și să utilizezi aplicația monet din ghidul realizat de Credit Europe Bank. Aceste instrucțiuni și recomandări sunt disponibile pe site, oricând vrei să te documentezi despre detaliile de configurare și serviciile disponibile, oriunde te-ai afla, la un touch distanță.

Ce beneficii îți aduce utilizarea aplicației monet?

Aplicația de mobile banking monet poate fi instalată pe orice dispozitiv mobil, fie că este vorba de un smartphone sau o tabletă. Ai comision zero pentru transferurile interbancare efectuate prin intermediul monet, indiferent de suma sau de moneda tranzacției. Beneficiezi de dobânzi mai bune față de cea standard, la toate depozitele pe care le faci prin aplicație și la conturile de economii în lei.

Un alt avantaj este reprezentat de monitorizarea ușoară a tranzacțiilor. Prin intermediul aplicației monet, poți urmări în timp real toate tranzacțiile efectuate, ceea ce îți oferă un control mai bun asupra cheltuielilor și îți permite să-ți gestionezi mai eficient finanțele.

Securitatea este un aspect esențial în ceea ce privește operațiunile bancare, iar aplicația monet nu face compromisuri în acest sens. Oferind mai multe niveluri de securitate, inclusiv autentificare prin amprentă sau recunoaștere facială, aplicația reduce semnificativ riscul de fraudă sau de furt de identitate.
În plus, aplicația monet îți permite să efectuezi plăți rapide. Poți plăti facturi, transfera bani sau efectua alte operațiuni financiare direct din aplicație. 

La instalarea aplicației de mobile banking monet beneficiezi de +3 rate pentru cumpărăturile tale prin CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* emis de Credit Europe Bank. Verifică perioada de valabilitate a ofertei și vezi care sunt campaniile active CardAvantaj, pentru a alege cele mai bune oferte de produse și servicii din rețeaua de peste 9500 parteneri comerciali (magazine fizice și online, furnizori de servicii și consultanță).


 *Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Instalează aplicația monet și ai +3 rate la cumpărăturile prin CardAvantaj

26 Aug 2024 69

Vrei să te bucuri mai mult de tehnologiile digitale? Fii artistul banilor tăi cu monet, aplicația de mobile banking de la Credit Europe Bank. Utilizează monet și gestionează-ți bugetul mai ușor, mai e...

Cum să-ți plătești ratele prin transfer bancar

19 Aug 2024 119

Folosești frecvent CardAvantaj pentru achiziționarea de produse și servicii în rate fără dobândă*? Află în continuare detalii despre una dintre modalitățile de achitare a ratelor pe...

Amenajarea unui living: 3 trucuri pentru alegerea mobilierului

07 Aug 2024 70

Te muți în casă nouă sau vrei să reamenajezi locuința actuală? Un moment important îl reprezintă alegerea mobilierului din living, deoarece este camera unde vrei să te relaxezi și să te si...

Ce înseamnă suma minimă de plată pentru un card de credit?

02 Aug 2024 298

Suma minimă de plată pentru un card de credit reprezintă cea mai mică valoare pe care, ca titular de card, trebuie să o achiți obligatoriu în fiecare lună. În acest mod menții contul &icir...