Implant dentar în rate pentru un zâmbet sănătos: reguli și sfaturi utile

19 Jun 2024 100

Sănătatea orală înseamnă mai mult decât controale periodice la medicul stomatolog. Ai nevoie de îngrijire medicală și deseori implanturile dentare sunt soluția recomandată pentru starea ta de bine, la nivel fizic și mental. Cât de scump este un implant dentar? Află în continuare ce opțiuni ai pentru implanturi dentare în rate* și cum să beneficiezi de această facilitate!

Informează-te despre ce înseamnă implantul dentar: condiții și costuri

Implantul dentar este o soluție modernă pentru înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați și implică inserarea unui suport din titan sau alt material biocompatibil în osul maxilarului, care funcționează ca un înlocuitor al rădăcinii dintelui. Peste acest suport se montează o coroană artificială, care imită forma și funcționalitatea dintelui natural. Pentru implantul dentar, este necesar să se îndeplinești anumite condiții: sănătate bună, fără boli cronice necontrolate, precum diabetul sau afecțiuni cardiace. De asemenea, igiena orală trebuie să fie excelentă și osul maxilarului suficient de puternic pentru a susține implantul.

Un implant dentar reprezintă o opțiune superioară față de alte metode de înlocuire a dinților, precum punțile sau protezele dentare. Spre deosebire de acestea, implantul nu afectează dinții învecinați și oferă un aspect natural. De asemenea, cu o îngrijire corespunzătoare, un implant poate dura o viață întreagă. Costul unui implant dentar variază în funcție de mai mulți factori, printre care numărul de implanturi necesare, complexitatea cazului, clinica aleasă sau experiența medicului stomatolog. Costul include nu doar implantul în sine, ci și coroana dentară, precum și vizitele pre și post-operatorii. Ca și în cazul unui aparat dentar în rate*, este important să alegi raportul optim calitate-preț, pentru sănătate orală pe termen lung. 

Alege clinica stomatologică pentru implanturi dentare de calitate

Informează-te despre reputația clinicii, din recenzii online și solicită recomandări de la alte persoane care au făcut implanturi dentare. Consultă medicul de familie, deoarece vei avea nevoie de istoricul medical și evaluarea factorilor de risc. Întreabă despre garanțiile oferite pentru implanturi și ce include aceasta. Nu în ultimul rând, asigură-te că alegi o clinică stomatologică la care vei primi instrucțiuni clare de îngrijire post-procedurală și suport în caz de complicații.

Echipamentele și dotările medicale sunt foarte importante în realizarea acestei proceduri de chirurgie dentară. Verifică dacă sunt utilizate tehnologii de vârf, cum ar fi scanarea 3D, care poate îmbunătăți precizia implanturilor. Optează pentru o clinică stomatologică specializată în tratamente personalizate, pentru prezervarea sănătății și integrității osului maxilar.

Este important să obții o estimare detaliată a costurilor totale, inclusiv taxe pentru procedurile suplimentare, dacă este necesar. Verifică dacă clinica oferă planuri de finanțare sau opțiuni de plată în rate, ceea ce poate ajuta la gestionarea costurilor tratamentului.

Utilizează beneficiile CardAvantaj pentru implant dentar în rate*

Poți să beneficiezi de cele mai bune implanturi dentare, fără să faci un efort financiar important! Ai la dispoziție servicii stomatologice în rate cu dobândă zero*, la clinicile din rețeaua de parteneri CardAvantaj: Dentalmed, Eurodent, City Dent, Denta Clinic, Clinica AK Dental, Life Dent, Beauty Dent Expert, Velvet Dental, Vox Dental Care, Xando Med Dental, ABC Eurodent, Sanador, Dentaplus, Clinica Dr. Leahu, Perfect Smile, Orodent, Dentalife, Estet Dent, Implantodent, Life Dental Spa ș.a.

Aplică online pentru CardAvantaj sau solicită acest card de cumpărături în rate fără dobândă* în una dintre sucursalele Credit Europe Bank. Vei avea acces la servicii profesionale, în cele mai bune clinici stomatologice din țară. Urmărește campaniile active CardAvantaj și alege oferte convenabile, pentru plăți eșalonate la implanturi dentare, coroane și fațete dentare, servicii de ortodonție, albire dentară profesională, chirurgie orală, tratamente parodontale, radiologie dentară, tratamente stomatologice de urgență și soluții de medicină integrată.
 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 26

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 44

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...

Ce este asigurarea de călătorie, cum și unde o poți face?

01 Jul 2024 48

Te pregătești de vacanță sau pleci într-un city break în destinația turistică preferată? Pune în bagaj doar lucruri folositoare și bucuria excursiilor, lasă acasă grijile și probleme...