Gadget-uri în rate: Cum le achiziționezi cu cardul de cumpărături?

04 May 2022 2942

Gadget-urile sau electronicele ne înconjoară la tot pasul. Nu există o persoană care să nu țină în mână un telefon mobil sau să nu acceseze un laptop sau calculator. Dar ce ne facem când resursele financiare nu ne permit achiziționarea unor astfel de produse cu banii jos? O soluție facilă este cumpărarea produselor în rate fără dobândă, printr-un card de credit adecvat nevoilor noastre. 

Dacă vrei să-ți cumperi un gadget nou, iată un mic ghid despre cum să folosești cardul de cumpărături.

1.    Alege un card de cumpărături potrivit

Dacă nu ai deja un CardAvantaj în portofel, poţi aplica foarte uşor, completând câteva informaţii în formularul de aplică. Dacă vrei să afli care sunt termenii şi condiţiile de aplicare, cum poţi rambursa banii în condiţii optime, sau care sunt alte beneficii ale cardului de credit, o poţi face citind detaliile şi beneficiile CardAvantaj. 

De exemplu, CardAvantaj are un sistem de bonusare care se activează la fiecare tip de tranzacție - comercială sau retragere de numerar de la ATM. Astfel, în orice situație folosești cardul de cumpărături, 0,3% din valoarea totală a achiziției se redirecționează în contul de bonus. Avantajul este că, în timp ce cheltui pentru un device, poți să strângi bani pe care să-i folosești mai departe pentru mai multe cumpărături.

2.    Interesează-te de magazinele partenere

Credit Europe Bank colaborează cu o serie de magazine unde consumatorul poate să-și utilizeze cardul de cumpărături CardAvantaj cu sistemul de plată în rate. Desigur, poți să achiziționezi produse și de la magazinele nepartenere. Ca să afli dacă există campanii active pentru acestea, care îşi permit achiziţiile într-un sistem de rate, îţi recomandăm să verifici înainte secţiunea de campanii. 

Poţi verifica la secţiunea de magazine partenere dacă comerciantul tău preferat de IT&C/ Electronice se află printre colaboratorii noştri. Poţi regăsi în listă magazine precum eMAG, Altex, Media Galaxy, Flanco, evoMAG, PC Garage,F64, AvStore şi multe altele. 

3.    Alege sistemul de rate conform posibilităților tale financiare

In functie de valoarea gadget-ului pe care vrei să-l cumperi, îți alegi magazinul partener care oferă cel mai avantajos sistem de rate. La CardAvantaj ai până la 24 de rate în care poți să-ți împarți cumpărăturile ca să nu te simți copleșit financiar. În fiecare lună vei primi un SMS care va conține informații privind extrasul de cont, data scadentă și suma minimă de plată.

Ca să beneficiezi de plata în rate fără dobândă atunci când cumperi un echipament electronic, trebuie să plătești valoarea integrală a ratei conform datelor de pe extrasul de cont  sau suma minimă care reprezintă 3% din valoarea tranzacțiilor.

4.    Plătește online sau în magazinele fizice

Cardurile de cumpărături pot fi utilizate atât pentru plata în magazinele fizice, cât și pentru achiziționarea produselor din mediul online. Pentru tranzacțiile online, anumite carduri de cumpărături, cum este cazul CardAvantaj, vor trebui activate. De ce? Pentru că instituția bancară își dorește să elimine orice posibilitate de fraudă cibernetică. Astfel, activarea plăților cu cardul pentru tranzacțiile online va rămâne la alegerea consumatorului.

Atunci când primești cardul de cumpărături, acesta este blocat pentru tranzacțiile online și poate fi activat prin apelarea serviciului CEBLine (0801.000.000) sau din aplicaţia AVANTAJ2go. Partea uşoară este că nu va trebui să aștepți confirmarea unui consultant, deoarece activarea se poate face direct urmând paşii din meniul CEBLine. 

Pentru tranzacțiile în magazinele fizice, fii foarte atent să nu achiți contactless la dispozitivele POS deoarece această acțiune nu îți va permite să alegi numărul de rate dorit. Indicat este să introduci cardul în POS, urmând ca din meniul acestuia să selectezi cum va fi împărțită lunar valoarea totală. 

5. Instalează aplicația AVANTAJ2go

AVANTAJ2go este o aplicație mobilă care poate fi descărcată gratuit din Google Play sau din AppStore. Prin intermediul acesteia, poți să monitorizezi în timp real linia de credit și să-ți administrezi eficient cheltuielile. Mai mult, de fiecare dată când vrei să achiziționezi un nou device, poți să verifici campaniile magazinelor partenere și să-ți activezi notificările de tip push-up pentru efectuarea oricărui tip de tranzacție. Așa poți găsi prețuri mai atractive pentru produsele tale și să iei decizii mai rapid.

Achiziționarea unui gadget nu a fost niciodată mai ușoară atunci când ai un card de cumpărături la îndemână. Asigură-te că stabilești ratele în funcție de posibilitățile financiare de rambursare, că plătești valoarea lor la timp și înregistrezi un comportament de plată pozitiv. 
 

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 26

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 45

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...

Ce este asigurarea de călătorie, cum și unde o poți face?

01 Jul 2024 49

Te pregătești de vacanță sau pleci într-un city break în destinația turistică preferată? Pune în bagaj doar lucruri folositoare și bucuria excursiilor, lasă acasă grijile și probleme...