Ce trebuie să faci dacă urmează să-ți expire sau ți-a expirat cardul de cumpărături

02 Aug 2023 1682

Ești posesor al unui card de cumpărături, ai aplicat pentru CardAvantaj și utilizezi deja acest instrument de plată eficient? Ai multe beneficii la shopping online și din magazine, ca să achiziționezi produse și servicii în rate cu dobândă zero*, din rețeaua de parteneri CardAvantaj. Dar ce-i de făcut dacă ți-a expirat cardul sau urmează să-ți expire? Află ce pași să urmezi ca să te bucuri în continuare de cardul tău de cumpărături preferat. 

Urmează să-ți expire cardul de cumpărături CardAvantaj

Poți să utilizezi cardul tău de cumpărături CardAvantaj până la sfârșitul lunii de expirare pe care o găsești inscripționată pe card. Cardul se va reînnoi automat cu o lună înainte de expirare și-l poți ridica din sucursala Credit Europe Bank unde ai aplicat pentru emiterea cardului sau într-o altă sucursală pe care ai solicitat-o în corespondența cu banca. Dacă locuiești într-o localitate unde banca nu are sucursale, noul card de cumpărături îți va fi livrat prin curier la adresa de corespondență pe care ai declarat-o la bancă.

Chiar dacă primești noul card reînnoit până la sfârșitul perioadei de expirare a celui vechi, trebuie să activezi cardul nou, ca să-l poți utiliza. Altfel, vechiul card care urmează să expire, va putea fi folosit până la sfârșitul lunii de expirare.

De asemenea, nu trebuie să-ți faci griji dacă primești noul card de cumpărături prin curier, deoarece nu este un card activ. Așadar nu poate fi utilizat de alte persoane, până să ajungă în posesia ta.

Ți-a expirat cardul de cumpărături CardAvantaj

Banca te informează în timp util despre expirarea cardului de cumpărături, dar se poate întâmpla să nu fii pe fază și să pierzi ocazia de a intra în posesia noului card înaintea expirării celui vechi. 

Îți păstrezi banii, bonusul CardAvantaj și toate celelalte avantaje pe care le ai ca posesor de CardAvantaj, dar trebuie să faci o vizită la bancă sau să iei legătura online cu reprezentanții băncii, pentru a ridica noul card, care să-ți permită în continuare să faci tranzacții comerciale prin CardAvantaj. 

O sugestie utilă: setează-ți reminder în telefon, să nu uiți de reînnoirea cardului de cumpărături. Dacă ai mai multe carduri de cumpărături CardAvantaj, creează un calendar de acțiuni, pentru înlocuirea în timp util a cardurilor ce urmează să expire cu unele noi. Utilizează facilitățile oferite de aplicația mobilă AVANTAJ2go, ca să folosești cardul de cumpărături în cel mai eficient mod, cu beneficii financiare, de administrare a contului de card și de programare a ratelor, de accesare a extrasului de cont, informare asupra situației contului și a cardului. 

Vrei să reînnoiești mai devreme cardul de cumpărături CardAvantaj

Ca să-ţi reînnoiești cardul poţi să descarci şi să completezi Formularul pentru Înlocuire card, cu care apoi să te prezinţi la orice sucursală a Credit Europe Bank şi să-l înmânezi unui reprezentant al băncii.  Vei urma aceiași pași ca la reînnoirea cardului în luna înaintea expirării. Alege un card contactless, ca să plătești mai ușor și mai rapid de fiecare dată când mergi la shopping. Nu uita că poți să beneficiezi de CardAvantaj virtual, pentru mai multă securitate, plăți anonimizate și o alternativă excelentă la cardul principal. 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 23

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 29

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 48

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...