Cel mai avantajos card de cumpărături fără dobândă: cum îl alegi?

27 Jun 2024 113

Vrei să plătești în rate pentru produsele și serviciile de care ai nevoie, dar nu știi care este cel mai avantajos mod de a le achiziționa? Află în continuare cum să alegi cardul de cumpărături cu dobândă zero*, ca să împarți cheltuielile în rate și să te bucuri de extra beneficii la fiecare vizită în magazine fizice sau online!

Compară ofertele de carduri de la mai multe bănci

Nu te limita la prima opțiune pe care o găsești! Este important să compari ofertele de la diverse bănci și instituții financiare. Interesează-te despre numărul de rate fără dobândă* oferite de magazinele care sunt parteneri comerciali ai băncii respective. Analizează condițiile specifice fiecărei campanii de produse și servicii în rate. De exemplu, printr-un card de cumpărături de la Credit Europe Bank ai acces la o gamă largă de campanii active CardAvantaj, pentru a alege de fiecare dată cele mai bune opțiuni de achiziții, la prețuri convenabile, în condiții flexibile de plată.

Citește cu atenție detaliile despre taxe, comisioane, costuri anuale, condiții de eligibilitate, precum și alte cerințe specifice pe care le prezintă fiecare bancă. Verifică aria de utilizare a cardului. Dacă optezi pentru CardAvantaj, poți să-l folosești la orice bancomat sau comerciant unde este afișată sigla MasterCard sau VISA, fie că ești în România sau în străinătate. Comparând ofertele, termenii și condițiile, vei putea alege cel mai avantajos card de cumpărături cu dobândă zero*, în funcție de bugetul disponibil și de stilul tău de shopping. 

Verifică perioada de grație prelungită*

Perioada fără dobândă reprezintă un detaliu important, când alegi între mai multe carduri de cumpărături. Dacă este gestionezi corect această facilitate, poți să economisești sume semnificative, pe termen scurt, mediu și lung. Este important să știi ce se întâmplă după finalizarea perioadei de grație* . În general, dobânda începe să se acumuleze pentru orice sold rămas neachitat. În acest context, este important să alegi un card de cumpărături cu perioadă de grație îndelungată și cu posibilitate de extindere a acestei facilități.

Printre beneficiile CardAvantaj se numără și perioada de grație de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale, inclusiv pentru cele în sistem de rate. De asemenea, poți beneficia de o perioadă de creditare nelimitată, dacă rambursezi lunar suma minimă de plată.

Evaluează beneficiile suplimentare

Ia în considerare carduri de cumpărături ce oferă beneficii suplimentare, ce adaugă valoare banilor tăi și transformă achizițiile de produse și servicii în adevărate oportunități de câștig. Cele mai apreciate beneficii sunt bonusul la fiecare utilizare a cardului pentru tranzacții comerciale, posibilitatea de alimentare a cardului cu fonduri proprii, opțiunile de cashback, ș.a.

Verifică opțiunile de plăți digitale securizate și disponibilitatea unei aplicații mobile dedicate cardului de cumpărături. În acest mod te asiguri că faci shopping în siguranță, oricând vrei, oriunde te-ai afla. Prin CardAvantaj, ai posibilitatea să utilizezi gratuit un card virtual. Acesta nu poate fi furat, iar datele de pe el pot fi accesate doar de tine, prin aplicația AVANTAJ2go.

Analizează rețeaua de parteneri comerciali ai cardului de cumpărături

Unele carduri sunt mai avantajoase dacă intenționezi să faci achiziții la anumiți comercianți sau în anumite rețele de magazine. Verifică dacă tipul de card pe care l-ai selectat are parteneriate cu magazinele de unde obișnuiești să cumperi. 
Varietatea partenerilor comerciali reprezintă un alt criteriu important în stabilirea celui mai bun card de cumpărături în rate fără dobândă*.

Este important să ai de unde alege, oricare ar fi produsele și serviciile pe care vrei să le achiziționezi. De exemplu, în rețeaua de magazine partenere CardAvantaj găsești cele mai bune branduri, în peste 9500 de magazine fizice și online din toată țara. De la electronice, electrocasnice și articole IT&C, până la mobilier, materiale de construcții și produse de supermarket, poți să cumperi tot ce ai nevoie, cu ajutorul cardului în rate cu dobândă zero* de la Credit Europe Bank.

Ai acces la retaileri renumiți din domeniile modă și accesorii, bijuterii, articole pentru casă și grădină, servicii recreaționale, de sănătate și educație, consultanță și multe altele.

Pe baza criteriilor prezentate, vei alege cel mai avantajos card de cumpărături, pentru a te bucura de rate fără dobândă*, la produsele și serviciile preferate!
 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 26

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 44

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...

Ce este asigurarea de călătorie, cum și unde o poți face?

01 Jul 2024 48

Te pregătești de vacanță sau pleci într-un city break în destinația turistică preferată? Pune în bagaj doar lucruri folositoare și bucuria excursiilor, lasă acasă grijile și probleme...