3 tipuri de filme noi pe care să le vezi la cinema plătind în rate

05 Jun 2024 134

Cinematografia, considerată cea de-a șaptea artă, este prima în topul preferințelor, pentru oameni de toate vârstele. Filmele au mai mult farmec dacă le vizionezi în sala de cinema, alături de familie și prieteni. Află cum poți să plătești în rate pentru cele mai bune filme noi! Bucură-te de extra beneficii la cinema, cu ajutorul cardurilor de cumpărături!

Filme de Oscar la cinematografele din România

Ai ocazia să vezi cele mai noi filme, de la Bad Boys 4 la Furiosa, de la Joker: Folie da Deux  la Wicked. Toate titlurile le vei gasi la Cinema Movieplex. Poți să cumperi bilete la cinema în rate cu dobândă zero*, prin CardAvantaj. Cu 11 săli de cinema și peste 2500 de locuri, Cinema Movieplex de la Plaza Romania reprezintă unul dintre locurile preferate de cinefilii din capitală.

Bucură-te de experiența unor vizionări memorabile, la calitate audio și video excelentă, cu ajutorul echipamentelor de proiecție și al sistemului Dolby Digital Surround. Urmărește promoțiile online și abonează-te la newsletter-ul cinematografului, ca să rezervi online bilete la filmele preferate. Programul filmelor se schimbă periodic, așa că ai mereu ceva nou de văzut la cinema, în stil elegant și confortabil, ca la Hollywood.

Filme de acțiune, cu efecte 3D

Tehnologia 3D a reinventat cinematografia, adăugând experienței vizuale un nou nivel de realism și intensitate. Efectele 3D sunt rezultatul unui proces complex, care implică înregistrarea imaginilor din perspective diferite. Imaginile sunt apoi suprapuse, creând iluzia de adâncime și spațiu. În cadrul filmelor de acțiune, această tehnologie amplifică suspansul și emoția, ca să devii din simplu spectator, un participant virtual la aventurile de pe ecran.

Exemplele de filme de acțiune cu efecte 3D sunt numeroase și variate, însă unele se remarcă prin succesul obținut și prin modul excelent în care au fost exploatate efectele 3D. Avatar, Avengers: Endgame și Mad Max: Fury Road au impresionat atât criticii de film, cât și publicul, prin povestea lor captivantă, personajele memorabile, regia excepțională și, desigur, prin utilizarea inovatoare a efectelor 3D.

Comedii romantice și filme de familie

Include în programul de weekend vizionarea unor comedii romantice sau a filmelor de familie, relaxante și pline de umor. Ai ocazia să te distrezi fără să depășești bugetul alocat cheltuielilor de timp liber, pentru că te așteaptă o gamă largă de campanii CardAvantaj. Printre cele mai apreciate oferte este cea disponibilă la Movieplex Plaza Romania: plătești biletele la film prin CardAvantaj și ai 50% reducere la Meniul Medio. Găsești la barul cinematografului răcoritoare și gustări delicioase, pentru distracție în familie. De asemenea, ai ocazia să câștigi unul dintre cele 20 de bilete la Movieplex Plaza România dacă participi la Giveaway-ul organizat pe profilul de Instagram CardAvantaj. 

Combină bucuria vizionării filmelor noi cu plăcerea de a petrece timp de calitate, alături de cei dragi. Ieșirile în oraș pot deveni prilejuri de relaxare și fun, fără cheltuieli mari. Folosește modalități de plată inteligente, precum cardurile de cumpărături, ca să achiziționezi bilete la cinema în rate cu dobândă zero*. Urmărește campaniile active CardAvantaj, ca să te bucuri de cultură și distracție, la orice vârstă!


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 26

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 44

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...

Ce este asigurarea de călătorie, cum și unde o poți face?

01 Jul 2024 48

Te pregătești de vacanță sau pleci într-un city break în destinația turistică preferată? Pune în bagaj doar lucruri folositoare și bucuria excursiilor, lasă acasă grijile și probleme...