Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 44

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și practice de amenajare a zonei de grătar, prin achiziții avantajoase, în rate, a diferitelor articole de mobilier, accesorii și decorațiuni:

Accesorii pentru zona de grătar

Atunci când vine vorba despre grătare, selectarea accesoriilor necesare reprezintă condiția de bază pentru o experiență eficientă și plăcută. Ia în considerare amenajarea terasei, în funcție de buget și optează pentru achiziții în rate cu dobândă zero*, prin CardAvantaj. Găsești articolele de care ai nevoie în magazinele partenere, printre care și Dedeman, Brico Depot, Baduc, eMag, Altex, Media Galaxy, Flanco, Mobexpert, Elvila, JYSK, Lem's ș.a.

Dotările de bază includ un grătar de calitate, ustensile pentru grătar (clești, cuțite, furculițe, spatule), o perie pentru curățarea grătarului, un termometru pentru carne și mănuși termorezistente pentru protecție. Mobilierul joacă un rol important nu numai în estetica zonei de grătar, dar și în funcționalitatea acesteia. Mesele și scaunele rezistente la intemperii, o zonă de depozitare pentru ustensile, precum și un cărucior de grătar sunt necesare pentru un set-up funcțional și confortabil.

Achiziționează accesorii pentru grătar, precum suflantă de aer, rotisor electric, grătar pentru pește, grătar BBQ, suporturi pentru pahare și farfurii, lămpi pentru gătit în condiții de iluminare redusă. Investește într-un acoperiș retractabil, o pergolă sau o umbrelă pentru protecție împotriva soarelui, dar și a ploilor care pot să strice atmosfera de petrecere în aer liber.

Decorațiuni pentru terasă și grădină

Înfrumusețează zona de grătar cu jardiniere, ghirlande de flori, ghivece cu plante aromatice, chiar un mic gard viu. Poți să delimitezi aria unde vrei să amenajezi grătarul printr-un covor de exterior, de tip gazon artificial sau pavaje decorative din piatră naturală, materiale compozite, pavele de ciment ș.a. 

În funcție de stilul grădinii, adaugă elemente cu tematică rustică, marină sau tropicală. Vei obține un spațiu atractiv, unde oaspeții tăi se vor simți confortabil, ca într-o vacanță la doi pași de casă. Pernele decorative, fotoliile puf sau balansoarele vor adăuga un plus de culoare și personalitate zonei de grătar.

În timpul serilor de vară, un iluminat adecvat poate crea o atmosferă plăcută și relaxantă. Există o varietate de opțiuni din care poți alege, de la lămpi solare, lumini suspendate, felinare și leduri încorporate în pavaj. Descoperă-ți talentul în domeniul bricolajului și inițiază proiecte DIY cu materiale în rate, care-ți vor aduce atât economii la bugetul familiei, cât și satisfacția de a crea chiar tu zona de grătar pe care ți-o dorești de atâta vreme!

Idei practice pentru amenajarea zonei de grătar

Dacă ai posibilitatea, instalează o chiuvetă de exterior pentru a-ți ușura munca. Dulapurile și rafturile modulare sunt utile pentru depozitarea ustensilelor, farfuriilor și altor obiecte necesare unui grătar ca la carte. Detaliile fac diferența, așa că ia în considerare și o mică fântână de grădină sau un iaz decorativ, pentru amenajări cu stil. 

Vrei să te bucuri de mese în aer liber, indiferent de anotimp? Un șemineu de exterior sau un focar mobil pot adăuga un element deosebit curții tale și sunt ideale pentru seri relaxante, chiar dacă sezonul cald este pe sfârșite.

Alege elementele care se potrivesc cel mai bine stilului și necesităților tale, pentru a crea un spațiu de grătar confortabil și funcțional. Folosește mijloace de plată avantajoase, pentru achiziții în rate cu dobândă zero*. Urmărește campaniile active CardAvantaj și profită de oferte atractive la articolele pentru bricolaj, casă și grădină. Astfel, vei reuși să amenajezi terasa sau grădina din spatele casei așa cum îți dorești, fără să depășești bugetul disponibil.
 


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 26

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 44

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 71

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...

Ce este asigurarea de călătorie, cum și unde o poți face?

01 Jul 2024 47

Te pregătești de vacanță sau pleci într-un city break în destinația turistică preferată? Pune în bagaj doar lucruri folositoare și bucuria excursiilor, lasă acasă grijile și probleme...