Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 17

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în doar 15 minute!  

Află în continuare ce pași trebuie să urmezi pentru actualizarea datelor personale ca posesor de CardAvantaj, cardul de credit pentru cumpărături în rate fără dobândă emis de Credit Europe Bank.

1. Cum îți poți actualiza datele personale? (persoane fizice)

Poți să realizezi actualizarea datelor personale la Credit Europe Bank, simplu și în siguranță, fără să mai faci drumuri la bancă! Astfel, te asiguri că ești în conformitate cu reglementările legale și te bucuri în continuare de beneficiile CardAvantaj, fără grija că datele tale personale ar putea fi neactualizate.  

Ai nevoie de cartea ta de identitate și de acces la o cameră web sau la o cameră de smartphone. Ai posibilitatea să actualizezi datele personale 100% online de pe orice telefon mobil care are cameră video și care permite accesarea Internetului prin intermediul unui browser.

Găsești aici  linkul de accesare pentru actualizarea 100% online a datelor personale. Prin intermediul platformei de comunicare a datelor personale către Bancă, datele tale sunt colectate și utilizate în vederea actualizării acestora în sistemele Credit Europe Bank (România) S.A. La finalul procesului de actualizare a datelor, vei primi de la Credit Europe Bank un e-mail de confirmare a actualizării datelor tale personale în sistemul Băncii.  

2. Ce condiții legale trebuie să îndeplinești pentru actualizarea datelor personale la Credit Europe Bank?

Trebuie să fii deja client al Băncii, să ai vârsta de peste 18 ani și capacitate de exercițiu deplină, cetățenie română, rezidență fiscală numai în România. De asemenea, este necesar să fii singurul beneficiar real al fondurilor și să ai atât carte de identitate valabilă, cât și un număr de telefon mobil emis în România.

3. Ce se întâmplă dacă nu îți actualizezi datele personale?

Neglijarea actualizării datelor tale personale poate avea consecințe serioase. Este un pas esențial în relația ta cu instituția financiară, contribuind la respectarea cerințelor legale și contractuale privind cunoașterea clienților. Este un proces obliga¬toriu, iar neactualizarea datelor poate duce la restricționarea accesului la produsele și serviciile bancare pe care le deții de la Credit Europe Bank.

Dacă nu ești de acord cu procesul de actualizare a datelor prin intermediul platformei, îți poți actualiza datele personale în orice unitate teritorială din rețeaua de sucursale Credit Europe Bank (Romania) S.A. În acest caz, trebuie să prezinți un act de identitate în original.

4. Cât de des solicită banca actualizarea datelor personale?

Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și a finanțării terorismului și Regulamentul BNR nr. 2/2019 stabilesc setul minim de măsuri de cunoaștere a clientelei, inclusiv condițiile obligatorii pentru actualizarea datelor personale ale clienților Băncii.  

Actualizarea datelor se realizează periodic, indiferent dacă au apărut modificări de la ultima actualizare sau datele tale personale sunt neschimbate. Vei primi în timp util notificări cu privire la necesitatea actualizării datelor, cu precizarea termenului limită până la care trebuie realizată actualizarea. 

Dacă nu vei da curs notificării, accesul la produsele și serviciile oferite de Bancă va putea fi restricționat. De asemenea, Banca poate decide încetarea relației de afaceri. 

5. La actualizarea datelor se respectă Regulamentul GDPR?

La actualizarea datelor personale 100% online, Credit Europe Bank asigură confidențialitatea datelor cu caracter personal, conform legislației în vigoare, inclusiv prin respectarea cerințelor GDPR (Regulamentul general privind protecția datelor).

Datele tale personale sunt preluate, prelucrate și stocate în siguranță, conform detaliilor menționate in Politica de confidențialitate dosponibila online pe site-ul bancii.

6. Beneficiile actualizării datelor personale online

Actualizarea datelor personale online îți aduce beneficii semnificative, pe termen scurt, mediu și lung:

  • actualizarea online elimină necesitatea de a vizita o sucursală fizică, economisind timp și efort. Poți actualiza informațiile de oriunde, atâta timp cât ai acces la internet;
  • procesele online folosesc protocoale de securitate avansate pentru a proteja datele utilizatorilor. Prin actualizarea datelor personale online, riscurile asociate cu pierderea sau furtul documentelor fizice sunt minimizate;
  • serviciile online de actualizare a datelor personale sunt disponibile 24/7, ceea ce înseamnă că poți actualiza datele personale în orice moment, fără a depinde de orarul unei sucursale bancare;
  • actualizarea regulată te asigură că informațiile personale sunt întotdeauna corecte și la zi, ceea ce este esențial pentru o bună gestionare a conturilor și pentru evitarea potențialelor probleme legale sau administrative;
  • cu date actualizate, banca poate comunica mai eficient cu tine, fie că este vorba de campanii active CardAvantaj, pentru produse și servicii în rate cu dobândă zero*, oferte personalizate, notificări importante, alerte de securitate.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale

CATEGORII

Ghiduri utile

Beneficii CardAvantaj

Magazine partenere CardAvantaj

Oferte Speciale


Postari recente

Actualizarea datelor personale 100% online

16 Jul 2024 17

Ești posesor de CardAvantaj, cardul de cumpărături în rate fără dobândă* de la Credit Europe Bank? Îți oferim posibilitatea să-ți actualizezi datele personale 100% online, în d...

Cadouri pentru gameri: 5 dispozitive care cu siguranță vor fi apreciate

12 Jul 2024 29

Vrei să faci o bucurie prietenilor pasionați de jocuri video? Dacă ești în căutarea unor cadouri pentru gameri, există o mulțime de dispozitive și accesorii care le pot îmbunătăți experien...

Idei creative și practice pentru amenajarea zonei de grătar: accesorii, mobilier și decorațiuni

08 Jul 2024 46

Amenajarea zonei de grătar poate transforma un spațiu obișnuit din curte într-un loc plin de viață, pentru petrecerea timpului liber cu familia și prietenii. Iată câteva idei creative și p...

Cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema în funcție de buget: 5 sfaturi

04 Jul 2024 73

Vrei să vezi filmele preferate chiar la tine acasă și să faci binging cu serialele momentului, pe un ecran performant? Află în continuare cum să alegi cel mai bun sistem Home Cinema, potrivit pe...